Medicijnen fietskoerier Amsterdam

Bent u op zoek naar een medicijnen fietskoerier in Amsterdam voor de bezorging van medische middelen? Infinity Express is dé fietskoerier van Amsterdam en dé autokoerier voor al uw landelijke zendingen en grote pakketten. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor veel bedrijven voor het vervoeren van documenten en pakketten in Amsterdam en omstreken. Ook voor verzendingen van medische aard zijn wij uw perfecte partner. Ontdek direct onze diensten!

Spoedkoerier

Binnen 30 minuten na opgave opgehaald, direct transport.

Flexibiliteit

Vóór 10:00 uur opgegeven, voor 17:00 uur bezorgd in Nederland. Binnen 5 uur na opgave bezorgd in Nederland.

36 jaar ervaring

Wij leveren al 36 jaar uw pakketten af en hebben ervaring met alle soorten en maten.

Veilige verzending met een medicijnen fietskoerier uit Amsterdam

Onze fietskoeriers hebben een passie voor fietsen en zorgen voor een snelle levering. Of het nu gaat om de levering van documenten of levensmiddelen: Infinity Express is de fietskoerier in Amsterdam voor al uw pakketjes, binnen en buiten Amsterdam. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring, realiseren continue groei én bedenken steeds nieuwe en duurzame logistieke oplossingen. Om deze reden kunnen wij een optimale service aanbieden aan onze klanten. Bent u op zoek naar een medicijnen fietskoerier in Amsterdam? Dan zijn wij uw redder in nood!

Ontdek onze duurzame services!

Inifinity Express is dé duurzame express koerier in Amsterdam. Wij bieden persoonlijke service en denken graag met u mee. Maakt u gebruik van onze services, dan bent u verzekerd van uiterst snelle verzending binnen en buiten Amsterdam. Onze fietskoeriers staan binnen een uur al voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten in Amsterdam of direct een medicijnen fietskoerier inhuren? Bel dan naar 020 6277288 of stuur een mail naar info@infinityexpress.nl.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.