Fietskoerier in Amsterdam

Bent u op zoek naar een fietskoerier in Amsterdam voor een snelle levering van uw pakketjes? Infinity Express is dé fietskoerier in Amsterdam en dé autokoerier voor al uw landelijke zendingen en grote pakketten. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en zijn al jarenlang een betrouwbare partner van veel bedrijven. Heeft u behoefte aan een persoonlijk service en een snelle levertijd? Maak dan direct gebruik van onze fiets bezorgdienst in Amsterdam!

Spoedkoerier

Binnen 30 minuten na opgave opgehaald, direct transport.

Flexibiliteit

Vóór 10:00 uur opgegeven, voor 17:00 uur bezorgd in Nederland. Binnen 5 uur na opgave bezorgd in Nederland.

36 jaar ervaring

Wij leveren al 36 jaar uw pakketten af en hebben ervaring met alle soorten en maten.

Snelle en betrouwbare levering bij deze fietskoerier in Amsterdam

Wilt u gebruikmaken van een erkende fiets bezorgdienst in Amsterdam? Onze fietskoeriers zijn zeer ervaren hebben een passie voor fietsen. Zij zijn uitermate klantvriendelijk en flexibel, bieden optimale service en houden hierbij rekening met al uw wensen en behoeften. Schakelt u een fietskoerier uit Amsterdam in, dan gaat deze nauwkeurig te werk. De koerier stuurt u na de levering van het pakket een e-mail met daarin een bewijs afgifte, uw naam, het tijdstip van de levering en een digitale handtekening. Op deze manier heeft u een transparant en duidelijk overzicht van uw levering. Via onze website schakelt u gemakkelijk een fietskoerier uit Amsterdam in. Onze fietskoeriers staan al binnen een uur voor u klaar. Wij bieden sneltransport van de hoogste kwaliteit. Onze diensten zijn duurzaam en wij opereren met oog voor het milieu. Heeft u een levering van medische aard? Ook dan kunt u terecht bij onze fiets bezorgdienst in Amsterdam. Onze medicijnen fietskoerier helpt u graag verder.

Ontdek nu de voordelen van onze fiets bezorgdienst in Amsterdam!

Wilt u de voordelen en gemakken ervaren van onze fietskoerier in Amsterdam? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Wij zetten alles op alles en bieden u de beste service. Wij zijn continu in ontwikkeling en streven naar optimale, duurzame transport. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een vraag? Bel naar 020 6277288 of mail naar info@infinityexpress.nl.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.