Express koerier in Amsterdam

Bent u op zoek naar een express koerier in Amsterdam voor een extra snelle levering? Infinity Express is dé spoedkoerier in Amsterdam voor kleine en grote verzendingen. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en zijn al voor veel bedrijven jarenlang een betrouwbare partner voor het verzenden van documenten en pakketten. Bovendien zijn we continu in ontwikkeling en zoeken we voortdurend naar de meest milieuvriendelijke vormen van transport. Maak nu direct gebruik van onze diensten en ervaar duurzaam snel transport door een erkende express koerier in Amsterdam!

Spoedkoerier

Binnen 30 minuten na opgave opgehaald, direct transport.

Flexibiliteit

Vóór 10:00 uur opgegeven, voor 17:00 uur bezorgd in Nederland. Binnen 5 uur na opgave bezorgd in Nederland.

36 jaar ervaring

Wij leveren al 36 jaar uw pakketten af en hebben ervaring met alle soorten en maten.

Snelle en eenvoudige levering met een express koerier in Amsterdam

Wij zijn een duurzame express koerier in Amsterdam en leveren snel pakketjes aan op het door u gewenste adres. Onze koeriers zijn enthousiaste fietsers, die veel waarde hechten aan klantvriendelijkheid en het bieden van de beste service. Zij leveren pakketjes per fiets naar een adres binnen het stadsgebied. Verstuurt u een pakketje naar een stad of dorp buiten Amsterdam, dan draagt de koerier het pakket over aan een van onze autokoeriers. Wij streven naar een duurzame levering van de pakketjes van al onze klanten en gebruiken hiervoor logistieke oplossingen. Zo leveren wij een positieve bijdrage aan het milieu, terwijl wij u van dienst zijn. Als spoedkoerier in Amsterdam bieden wij diverse soorten services. Maakt u gebruik van bijvoorbeeld de Inifinity Postbusservice, dan leveren onze koeriers iedere werkdag uw post vanaf uw postbus tussen 9:00 uur en 12:00 op uw kantoor.

Laat uw pakket snel leveren door een spoedkoerier in Amsterdam!

Inifinity Express is dé duurzame pakketkoerier in Amsterdam. Wij bieden persoonlijke service aan en denken graag met u mee. Wanneer u gebruikmaakt van een snel koerier, bent u verzekerd van uiterst snelle verzending binnen en buiten Amsterdam. Onze fietskoeriers staan al binnen een uur voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 020 6277288 of stuur een mail naar info@infinityexpress.nl. Ontdek nu direct de voordelen van een spoedkoerier voor verzending binnen en buiten Amsterdam!

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.