Bezorgdienst Amsterdam

Wilt u gebruik maken van een erkende bezorgdienst in Amsterdam? Infinity Express is een koeriersbedrijf dat handelt met oog op duurzaamheid. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en hebben een grote ambitie tot verdere groei. Door onze samenwerking met Iske Express Services B.V. kunnen wij onze klanten zo efficiënt en milieuvriendelijk van dienst zijn. Wat u ook wilt verzenden: wij leveren snel en bieden optimale service!

Spoedkoerier

Binnen 30 minuten na opgave opgehaald, direct transport.

Flexibiliteit

Vóór 10:00 uur opgegeven, voor 17:00 uur bezorgd in Nederland. Binnen 5 uur na opgave bezorgd in Nederland.

36 jaar ervaring

Wij leveren al 36 jaar uw pakketten af en hebben ervaring met alle soorten en maten.

Een duurzame bezorgdienst in Amsterdam

Wij zijn een erkende express koerier in Amsterdam en een vertrouwde partner van veel bedrijven. Of u nu een groot pakket of een aantal documenten af wilt leveren: onze fiets- en autokoeriers leveren uw pakketje snel aan op het door u aangegeven adres. De koeriers van onze bezorgdienst in Amsterdam werken nauw samen en zorgen voor een zo milieuvriendelijk mogelijke verzending. Voor transport in de stad zetten wij onze fietskoeriers in. Zijn er landelijke verzendingen, dan draagt de fietskoerier het pakketje over aan een autokoerier, die deze vervolgens weer overdraagt aan een fietskoerier. Deze duurzame transportwijze resulteert in een minimaal verbruik van benzine en een minimale uitstoot. Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, draagt u ook een steentje bij aan het milieu.

Ontdek de voordelen van onze duurzame services!

Infinity Express is dé duurzame fietskoerier in Amsterdam. Wij bieden snelle levering en een betrouwbare service. Wilt u gebruik maken van onze bezorgdienst in Amsterdam, meld u dan aan via het aanmeldformulier. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Bel dan naar 020 6277288 of stuur een mail naar info@infinityexpress.nl.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.